Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Sare de baie cu plante medicinale GEHWOL FUSSKRAFT®, 400 g

Preţ:
37,00 Lei
Înmoaie pielea întărită. Combate pielea aspră și crăpată. Efect intensiv de curățare. Combate transpirația și mirosul picioarelor.
Model: 111151603
Disponibilitate: stoc epuizat
Cant:buc

Descriere

Înmoaie pielea întărită. Combate pielea aspră și crăpată. Efect intensiv de curățare. Combate transpirația și mirosul picioarelor. Conține într-o combinație eficientă substanțe active, printre altele uleiuri esențiale de rozmarin și lavandă, care alină în mod natural multe probleme de picioare. Rezultate: înmoaie pielea îngroșată și cu bătături. Sarea de baie cu plante este perfect pentru tratarea pielii îngroșate, crăpate și înroșite. Curăță intensiv și are acțiune dezodorizantă. Normalizează transpirația excesivă a picioarelor și elimină mirosul neplăcut. Mod de utilizare: Se adaugă o lingură de sare de baie la 3 litri de apă caldă. Se lasă piciorul în apă timp de 10-15 minute. Testat dermatologic. Produsul poate fi folosit și de persoanele care suferă de diabet.

Potrivit pentru pacienții cu diabet Da

Caracteristici

Potrivit pentru pacienții cu diabet Da

Oferte pentru tine

Recenzii

Împărtășește cu noi și cu cei interesați de acest produs, părerea, experiența și recomandarea ta! Opinia ta poate ajuta pe alții în alegerea produsului potrivit.

Căutare