Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Set 30 Rezerve pentru pilă metalică Staleks cu abrazivitate 180 | EXPERT

Preţ:
37,00 Lei
Descoperiți Setul de 30 Rezerve pentru Pilă Metalică Staleks cu Abrazivitate 180, oferit de Gehwol. Fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate, aceste rezerve asigură igienă și durabilitate îndelungată. Cu un nivel de abrazivitate de 180, sunt perfecte pentru o gamă largă de proceduri de îngrijire a unghiilor. Compatibilitatea cu Baza Metalică Staleks și volumul generos de 30 de bucăți fac din acest set un element esențial pentru orice salon de beauty.
Model: DFE-40-180w
Disponibilitate: în stoc

Descriere

Set 30 Rezerve pentru Pilă Metalică Staleks cu Abrazivitate 180 | EXPERT 

Calitatea și Eficiența la Superlativ!

Sunteți pregătiți să transformați salonul vostru într-un etalon de calitate și eficiență?

Dacă răspunsul este "DA", atunci Gehwol are exact ceea ce căutați! Vă prezentăm Setul de 30 Rezerve pentru Pilă Metalică Staleks cu Abrazivitate 180, un produs care va redefinește standardele în domeniul îngrijirii unghiilor.

Igienă Impecabilă

Cu un set generos de 30 de rezerve, puteți asigura un nivel înalt de igienă în salonul vostru. Înlocuiți rezerva după fiecare client și sterilizați baza metalică, garantând astfel un mediu curat și sigur.

Durabilitate și Calitate

Fabricate din oțel inoxidabil de cea mai bună calitate, aceste rezerve sunt create pentru a rezista. Cu o abrazivitate de 180, sunt ideale pentru o varietate de proceduri, de la cele mai simple la cele mai complexe.

Abrazivitate Optimală

Cu un nivel de abrazivitate de 180, aceste rezerve sunt perfecte pentru îndepărtarea stratului cornos al unghiei, fără a afecta unghia naturală. Este soluția perfectă pentru profesioniștii care doresc să ofere servicii de top.

Versatilitate și Compatibilitate

Datorită compatibilității cu o varietate de baze metalice, aceste rezerve sunt extrem de versatile. Sunt ideale pentru saloanele de manichiură și pedichiură, spa-uri, clinici dermatologice și școli de formare în domeniul beauty.

Eficiență Maximă

Designul ergonomic și calitatea materialului asigură o manevrare ușoară și precisă, permitându-vă să oferiți un serviciu rapid și eficient.

Nu ratați ocazia de a eleva salonul vostru la un nou nivel de profesionalism și calitate cu Setul de 30 Rezerve pentru Baza Metalică Staleks cu Abrazivitate 180, disponibil acum pe Gehwol! 

Recenzii

Împărtășește cu noi și cu cei interesați de acest produs părerea, experiența și recomandarea ta! Opinia ta poate ajuta pe alții în alegerea produsului potrivit.
Spune-ți părerea acordând o notă produsului!

Căutare