Pagina utilizează cookie-uri, care ne ajută la asigurarea serviciilor. Navigând pagina ești de acord cu utilizarea cookie-urilor.
Meniu

Suport picior pedichiură reglabil III., alb

Preţ:
290,00 Lei
Scaun picior pedichiură cu schelet metalic, prevăzut cu suport din burete, tapițat cu piele ecologică de culoare albă. Suportul pentru picior oferă clientei confort în timpul ședinței.
Model: 000303H
Disponibilitate: stoc epuizat
Cant:buc

Descriere

Suport picior pedichiură reglabil, alb III.

Un suport pentru picior în cadrul unei pedichiuri este un dispozitiv folosit pentru a susține piciorul clientului într-o poziție confortabilă și relaxată în timpul procedurii. Aceasta permite terapeutului sau specialistului în pedichiură să aibă acces mai ușor la picioarele clientului și să efectueze procedura cu precizie și eficiență.

Acest suport pentru picior este este confecționat schelet din oțel sinterizat și pernă moale din piele ecologică albă. Suportul pentru picior are o înălțime reglabilă și poate fi fixată cu un șurub de mâner.

Indiferent de tipul de suport pentru picior utilizat, este important ca acesta să fie stabilit și să ofere un nivel adecvat de confort pentru client. Terapeutul sau specialistul în pedichiură trebuie să fie atent la poziționarea piciorului în suport și să se asigure că este bine fixat pentru a preveni orice mișcare nedorită în timpul procedurii.

În plus, ca și în cazul celorlalte echipamente utilizate în pedichiură, suportul pentru picior trebuie curățat și dezinfectat corespunzător după fiecare utilizare, pentru a asigura un mediu igienic și sigur pentru toți clienții.

Recenzii

Împărtășește cu noi și cu cei interesați de acest produs părerea, experiența și recomandarea ta! Opinia ta poate ajuta pe alții în alegerea produsului potrivit.
Spune-ți părerea acordând o notă produsului!

Căutare